Shit happens

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hämmennys maximus

Olisiko oikeasti tänään se päivä? Juurikin se suorastaan ihanainen päivä jolloin meikäläisen S mutkaan vääntynyt selkärankama saisi helpotuksen uudesta työpöydästä? Oi voi. Kotopuolessa mulla toimii työpöytänä vanha kahvipöytä joka keinuu ja ketkuu jos en verran että saas nähä milloin se mokoma pettää alta lopullisesti.
Uuis pöytä on siis jo katsottu ja se löytyisi kempeleestä täält läheltä oulua mutta olen suorastaan hämmentynyt milloin oikein ollaan lähössä. Tämä epätietoisuus on oikeasti suorastaan ahdistava koska kokoajan puhutaan siitä miten tulisi olla suurinpiirtein jo takit päällä. Kuitenkin tässä sitä viel istutaan ja mietitään.

Mä myönnän että mua jännittää ihan kohtuullisessa määrin.
Ja huomatkaa miten huolettomasti käytin yllä olevassa tekstissä sanaa " suorastaan". köh.

Hmm. ja tänä aamuna tuli katsottua muikea leffa joka oli nimeltään " I spit on your grave." en suosittele kenellekkään jolla on ollut huonoja kokemuksia miehistä... kuten itselläni on.
Eli lyhkäisyydessään leffan juoni on tämä:
Nainen menee vuokraamaan metsästä mökin saadakseen aloitettua novelliansa.
Naista alistetaan ja raiskataan mökissä loputtomasti ja tämä menettää järkensä.Nainen kostaa näille viidelle miehelle ja raiskaa ja tappaa heidät.

siinä. :( Kaamea leffa. kauhea. en aijo katsoa enää ikinä koska se taisi olla ensimmäinen elokuva joka sai mut melkein oksentamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti